Fine Accounting

Servicii de contabilitate

FINE ACCOUNTING SOLUTIONS SRL este o companie românească specializată în prestarea unei game complete de servicii de contabilitate, raportare financiară, instrumentare dosare de personal salarizare și audit financiar.

Contabilitate statutară

Contabilitate statutară conform reglementărilor contabile românești. Întocmim toate rapoartele statutare necesare, respectiv, balanțele de verificare, registrele de vânzări și cumpărări. Întocmim, de asemenea, situațiile financiare în conformitate cu reglementările în vigoare.

Contabilitate de management

Ne adaptam serviciile cerintelor individuale ale clientilor, sprijinind astfel managementul in luarea unor decizii informate si eficiente.

Salarizare si resurse umane

Servicii de administrare de personal si salarizare, recrutare si leasing de personal / interimat de management pentru departamentele financiar-contabile (contabil sef, director economic, CFO): avem solutii inteligente pentru toate nevoile clientilor nostri.

Proiecte specifice

Adaptate unor nevoi specifice ale clientilor (dezvoltarea unui intreg departament financiar-contabil sau reorganizarea unuia deja existent, asistenta in implementarea unui program contabil/ERP, crearea unui set de proceduri de lucru eficiente, asistenta in formularea unui plan de afaceri/buget.

Fine Accounting