Contabilitate de management

Ne adaptăm serviciile cerințelor individuale ale clienților, sprijinind astfel managementul în luarea unor decizii informate și eficiente.

Contabilitatea managerială furnizează toate datele și informațiile necesare în conducerea unei companii de către utilizatorii interni. Acest tip de serviciu financiar-contabil a devenit extrem de important în rândul firmelor cu o abordare modernă. 

Informațiile financiar-contabile sunt destinate echipei de management și au un caracter diferit comparativ cu serviciile de contabilitate financiară deoarece sunt raportate utilizatorilor intern și nu celor externi (cum este cazul contabilității financiare). 

 

Serviciile de contabilitate managerială au rolul de a asigura luarea unor decizii corecte de către echipa de management a companiei.

Informațiile oferite în urma serviciilor de contabilitate managerială reprezintă un factor decizional important și sunt utilizate pentru procesele de control și planificare, procesele de bugetare, gestionarea costurilor, evaluarea eficienței investițiilor de capital, dar și pentru măsurarea performanțelor economice sau pentru optimizarea oricărui tip de operațiuni.

Audit financiar
Audit intern
Audit pentru proiecte cu finanțare nerambursabilă
Asistență pentru obținerea de finanțări nerambursabile
Analize economico-financiare
Rapoarte de expertiză
Studii de fezabilitate și planuri de afaceri
Servicii de bugetare și proiecții financiare
Optimizarea proceselor de business
Due Dilligence
Servicii de raportare managerială
Fine Accounting